ift diploma

Program Başvuru Koşul ve Bilgileri

• UOLP'ye Türk öğrencilerin kabulü ve yerleştirilmesi, ÖSYM tarafından yapılan ÖSYS merkezi yerleştirme sonuçlarına göre yapılacaktır.
  • Öğrenciler öğrenimlerinin ilk iki senesi için Yeditepe Üniversite'ne kayıt yaptırırlar.
  • Öğrenimlerinin kalan iki senesinde ise North Carolina Üniversitesi (UNCW)’ne kayıt yaptırarak lisans eğitimlerine devam ederler.
  • Öğrenciler diğer üniversite tarafından belirlenen tüm başvuru tarihlerine uymalıdır. Belirlenen kural ve tarihlere uymayan ve eğitim mali yükümlülüklerini ödemeyen öğrenciler kayıt yaptıramaz veya kayıtlarını yenileyemezler.
  • Barınma, sigorta, yeme-içme, ulaşım, kitap vb. masrafları tamamen öğrenci tarafından karşılanır.
  • YEDİTEPE öğrencileri, North Carolina Üniversitesi (UNCW)’nde eğitimlerine devam edebilmek için Yeditepe Üniversitesi’nde ilk iki yıla ait tüm derslerini ve akademik şartlarını başarıyla tamamlamış olmalıdırlar.